KOMMUNIKATION PÅ MANGE PLATFORME

Jeg tilbyder en bred vifte af kommunikationsløsninger til kommuner, virksomheder og organisationer.

KAMPAGNER – bliv hørt og set
Jeg udvikler koncepter, kommunikationsstrategier og -planer for både små og store kampagner, der skal flytte holdninger, informere eller skabe adfærdsændringer.

SOCIALE MEDIER – læg en strategi
Skal din kommune eller virksomhed være på de sociale medier, hvordan vælger I de rigtige platforme, og hvordan udnytter I medierne fuldt ud? Jeg hjælper jer med at formulere en social media- og indholdsstrategi – og med at omsætte strategien til konkrete planer og handlinger.

VISUEL KOMMUNIKATION – sig det med grafik
Dine budskaber står skarpere, hvis de bliver understøttet visuelt. Jeg samarbejder med dygtige grafikere, så jeg kan tilbyde kreative grafiske løsninger – fra logo og infografik til websider og animationsfilm.

BRUGERINVOLVERING – sæt modtageren i centrum
Brugerinvolvering kan være et vigtigt redskab til at forstå modtagernes behov og dagligdag. Det gør det muligt for dig at skræddersy din kommunikation, så den bliver vedkommende og rammer modtagerne på de platforme, hvor de er. Jeg har mange års erfaring i at omsætte brugernes idéer og behov til konkrete kommunikationsløsninger.

PARTNERSKABER – involvér netværket
Aktiv brug af partnerskaber i kampagner og informationsindsatser skaber involverende og personligt vedkommende kommunikation. Og det kan styrke din troværdighed blandt målgruppen. Jeg kan hjælpe dig med en strategi og konkret plan for inddragelse af relevante partnere.

SKRIV KLART – kurser i skriftlig formidling
Klar og tydelig kommunikation er vigtig, uanset hvilke platforme du skriver til. Jeg tilbyder i samarbejde med journalist Hanne Selnæs halv- og heldagskurser, hvor du får konkrete værktøjer til at formulere dine budskaber, så de rammer målgruppen.
Læs mere om kurset her (pdf): Skriv klart kursus